piektdiena, 2011. gada 18. novembris

Aicinājums!

Saņēmu ziņu no biedrības "Ģimenes šūpulis" (bloga lasītāji ar biedrību var iepazīties mana bloga rakstā  http://perlumamma.blogspot.com/2010/10/gimenes-supulis-vieta-kur-piedzimt-ne.html ), par ikgadējo Ziemassvētku labdarības lietu tirdziņu un gatavošanos tam. Informēju un aicinu arī sava bloga lasītājus!


Jaunpalejas

Mīļie Ģimenes Šūpuļa draugi!

Šogad uz mīļu dāvanu meklēšanu un jauku satikšanos Ģimenes Šūpuļa Ziemassvētku labdarības tirdziņā gaidīsim 3.decembrī plkst. 12.00-15.00 Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” Siguldā, Šveices ielā 19 un 10.decembrī plkst. 11.00-16.00 bērnudārzā „Maziņš kā jūra” Rīgā, Lielirbes 17a (Pārdaugavā, „Panorama Plaza” galerijas 2.stāvā)

Aicinām jūs piebiedroties mums arī tirdziņa tapšanā, dāvājot tirdziņam savu roku darinājumus, praktiskas vai vienkārši skaistas lietas. Tāpat aicinām tos, kuriem varbūt labāk padodas darbošanās virtuvē – ļoti priecāsimies par cepumiem, kūkām un citiem gardumiem no Jūsu virtuves, ko varēsim piedāvāt mūsu tirdziņa kafejnīcā (10.decembrī)

Visi pirkumi tirdziņā ir ziedojums Ģimenes Šūpuļa patvēruma mājas būvniecības pabeigšanai!
Jūsu piedāvājumus gaidīs Daiga Brūvere, ar Daigu var sazināties pa e-pastu daiga.bruvere@gmail.com

Uz tikšanos!!!

info: www.gimenes-supulis.lv

1 komentārs:

  1. hey love. so glad I found your blog. definitely following. If you get a sec I'd love to hear what you think of my fashion blog. It's all about the adventures of a southern girl turned LA local. xo

    www.fashboulevard.blogspot.com

    AtbildētDzēst