pirmdiena, 2010. gada 4. oktobris

"Gaidību 4dienas" Dominā.

pirmā "Gaidību 4diena", 2009.gads
es stāstu par tēmu "Kas ir dūla?"

"Gaidību 4dienas" Dominā.
Katra mēneša pēdējā ceturtdienā no 11:00-13:00 t/c Dominā notiek "Gaidību 4diena". Tās ir divas studas, kurās dažādi speciālisti sniedz padomus topošajām māmiņām par tēmām, kā piemēram, skaistums grūtniecības laikā, veselīgas grūtniecības padomi, kā gatavoties mazuļa ienākšanai ģimenē, un protams kā būt stilīgai, modernai un sievišķīgai māmiņai. Šajā 4dienā gandrīz katrā veikalā ir īpašas atlaides māmiņām, kur var iegātādies gan apģerbu mazulim un mammai, gan dažādas lietiņas aptiekā, grāmatnīcā vai piemēram, manis iecienītajā Mothercare veikaliņā.

Nu lūk, tad nu arī es kopš pirmās satikšanās ar jauko Dominas kolektīvu viesojos šajās tikšanās reizēs un stāstu noderīgus padomus. Jau sākot no 2009.gada pavasara esam aplūkojušas tādas tēmas kā, „Dūla – palīgs dzemdībās“, „Kā sagatavot sievietes ķermeni dzemdībām“, „Veselīga uztura priekšnoteikumi bērniņu gaidot“, „Dzemdības mājās“, „Kā sagatavot sievietes prātu dzemdībām“, un pēc lekcijas atbildu uz māmiņu jautājumiem par mazuļa barošanu un visbiežāk māmiņas pie manis nāk konsultēties, kur, manuprāt ir vislabākā vieta dzemdībām. :)

Šajās reizēs var arī satikt speciālistus no „Veselības centra 4“, Bērnu slimnīcas, un citiem veselības centriem, var uzdot savus jautājumus arī dažādu attīstošo skoliņu pedagogiem vai uzzināt ko vairāk par netradicionālajām medicīnas metodēm. Katru reizi arī tiek aplūkotas jaunākās tendences bērnu vai māmiņu modes jomā.

Mīļās topošās māmiņas, esiet laipni gaidītas Gaidību 4dienās t/c Dominā!
Uz tikšanos!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru