otrdiena, 2012. gada 17. aprīlis

Aicinu topošās māmiņas uz "Māmiņu kluba" rīkoto grūtnieču dienu 20.aprīlī!

Deviņos gaidību mēnešos topošā māmiņa vēlas sniegt visu to labāko sev un gaidāmajam mazulim,lai grūtniecības laiks paietu harmoniski, skaisti un par to saglabātos tikai labākās atmiņas. Pateicoties dažādiem informācijas avotiem, grūtniecēm iespējams uzzināt vairāk par to, kā uzlabot savu pašsajūtu, meditēt, kur meklēt atbalstu un kā veidot attiecības ar mazuli puncī. Par to visu runāsim arī Māmiņu Kluba Grūtnieču dienā 20. aprīlī!


Aprīļa Grūtnieču dienas programma:

12:00- 13:00 Kā dūlas var palīdzēt grūtniecības, dzemdību un pēcdzemdību periodā
Tikšanās ar dūlu Katrīnu Puriņu.
Dūlu kustība Latvijā kļūst arvien aktīvāka,tāpēc Grūtnieču dienā topošajām māmiņām būs iespēja tikties ar Katrīnu Puriņu, lai uzzinātu, kā dūlas var atbalstīt sievieti un ģimeni grūtniecības laikā; kā dūla var palīdzēt dzemdību laikā; kādi ir ieguvumi no dūlas atbalsta; kā dūla atšķiras no vecmātes un ārsta; kādas metodes izmanto dūlas. Tāpat būs iespēja uzzināt atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem neformālā gaisotnē.

13:15- 14:15 Meditācija grūtniecības laikā
Tikšanās ar reiki meistari Ilzi Pavasari
Grūtniecības laiks ir īpašs brīdis, lai sieviete varētu pabūt vienatnē ar sevi, savām domām un meditācija ir viens no veidiem,kā to sekmīgāk izdarīt. Grūtnieču dienā mācīsimies meditēt, reiki meistare Ilze Pavasare pastāstīs un ierādīs paņēmienus, kā palīdzēt sev un mazulim justies labi grūtniecības laikā.

14:30 – 15:30 Veidojam attiecības ar mazuli grūtniecības laikā
Tikšanās ar perinatālo psiholoģi Mirdzu Liepiņu
Kurš gan nevēlas tikt pieņemts, saprasts un mīlēts no saviem tuviniekim un apkārtējiem cilvēkiem tāds, kāds viņš ir? Tieši to vēlas arī vēl pavisam mazais puisītis vai meitenīte, kam par tādiem vēl tikai jākļūst. Un vislabāk to var palīdzēt viņa vecāki, kuri ar savu izturēšanos pret nākamo bērniņu jau grūtniecības laikā var darīt viņam zināmu, ka viņš ar mīlestību tiek gaidīts un pieņemts no vecākiem. Ko un kā topošie mazuļa vecāki var darīt bērniņa gaidīšanas laikā, lai palīdzētu savam bērnam augt drošam un emocionāli līdzsvarotam? Kā veidot attiecības jau šobrīd, lai veicinātu bērna personības izaugsmi, uzzini Grūtnieču dienā aprīlī!

Laiks: no plkst.12.00-15.30 
Cena: 10 lati
  
Atlaides!
Atlaidi pasākuma apmeklējumam saņem topošie vecāki, kuri Māmiņu klubā apmeklē dzemdību sagatavošanas kursus!
 
Būs arī dāvaniņas un gardumi jaukākai dienai!
Uz tikšanos Grūtnieču dienā 20. aprīlī plkst.12.00
Adrese: Vīlandes 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 
tālr.: 67350750

foto no: http://sachablackburne.blogspot.com/

Vairāk info par "Māmiņa kluba" Vecāku skolu: http://www.maminuklubs.lv/vecaku-skola/grutniecu-diena/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru