otrdiena, 2012. gada 10. jūlijs

26.07. aicinu Jūs uz JŪLIJA "Gaidību 4dienu" t/c Domina!

TIEKAMIES 
26. jūlijā no pl.11:00 līdz 13:00 kafejnīcā "Vairāk saules" 
uz topošo vecāku lekcijām "Gaidību 4dienās"! (bez maksas)

foto:  Dearbabyblog


ŠAJĀ REIZĒ runāsim par šādām tēmām: 

"Pigmentācija un saules aizsardzība grūtniecības laikā"par šo tēmu pastāstīt esam uzaicinājuši „Veselības centra 4” filiāles „4.Dimensija” sejas kopšanas speciālisti Ilzi Actiņu.

"Sekss grūtniecības laikā"
"Katrā dzīves posmā seksuālās problēmas ir atšķirīgas. Kādu iespaidu uz pāra dzimumdzīvi atstāj grūtniecība? Bērnu gaidošas sievietes psiholoģiskās un fizioloģiskās problēmas noteikti atstāj iespaidu uz pāra intīmajām attiecībām. Lielākajai daļai sieviešu – īpaši pirmajā trimestrī – pazeminās dzimumtieksme. Iespējams, ka tas ir saistīts ar hormonālām izmaiņām organismā. Toties ir sievietes, kurām dzimumtieksme tieši pretēji – paaugstinās." - par šo tēmu stāstīs dūla Katrīna Puriņa.

"Vīrieša atbalsts dzemdībās, vai tas ir nepieciešams vai nav" - plašāk par šo tēmu stāstīs un uz Jūsu uzdotajiem jautājumiem atbildēs bērnu ārsts Dr. Artis Žeigurs.

"Pirmās dienas pēc dzemdībām aprūpes iestādē"par šo tēmu pastāstīs „Jelgavas poliklīnikas” un Veselības centra 4” filiāles „Klubs 4” vecmāte un dūla Liene Ceriņa.
 
"Atklāj sevī māmiņu jeb mātes instinkti un to veidošanās un rašanās" - par šo tēmu mums pastāstīt esam uzaicinājušas psihoterapeiti Agnesi Pīrsu.

Kā arī par lietām, no kurām grūtniecības laikā labāk izvairīties un tās nedarīt
šoreiz viesosies "Veselības centra 4” filiāles „Klubs 4” fizioterapeite Maija Skrastiņa-Bulvāne.

UZ TIKŠANOS!!!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru