trešdiena, 2012. gada 11. jūlijs

Radio raidījuma "Mirkļa vājums" 03/07/12 ieraksts.

Agnese Kleina 
Marta Krivade
Man bija prieks par žurnālistes Agneses Kleinas uzaicinājumu piedalīties viņas autorraidījumā, kuras tēma bija "Aborts - sievietes vai valsts izvēle". Arī es pēdējā laikā cenšos iesaistīties sabiedrības diskusijā par šo jautājumu, jo man nepatīk kategoriska attieksme vai viedoklis, kurš tiek uzspiests tai sabiedrības daļai, kas par šo tēmu maz domā (vai vispār nedomā). Tādēļ mani priecē katra iniciatīva, kur tiek pausts domājošu cilvēku viedoklis.

Raidījuma otrs viesis bija kultūras un patstāvīgās domas portāla redaktore Marta Krivade. Tā kā raidījuma diskusijai atvēlētais laiks bija tikai stunda, tad mēs ar Martu nolēmām plašāku sarunu, ar vairāku cilvēku viedokli, publicēt portālā satori.lv
Nākamnedēļ ap šo laiku, diskusija satori.lv portālā jau varētu tikt publicēta (labots 18.07.12.: lūk saite uz diskusiju - http://www.satori.lv/raksts/4649 ) 


"Rīga Radio raidījumu veidotāju komandā ir arī modes blogere, žurnāliste un žurnāla "Deko" galvenā redaktore - Agnese Kleina ar raidījumu "Mirkļa vājums". Tas dzirdams otrdienās plkst. 18:00, kur risinās sarunas ar dāmām, lēdijām un jaunkundzēm par tematiem, kas skar ne tikai modi, bet arī ētiski sarežģītākus tematus kā, piemēram, aborti, sievietes vieta darba tirgū un sabiedrībā un citas sievietēm aktuālas tēmas. "

KLAUSIES TE:

"Mirkļa vājums"

2012.07.03.
Aborts - valsts vai sievietes izvēle.

Agnese Kleina sarunājas ar Katrīnu Puriņu un Martu Krivadi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru