SVEIKI. ŠOBRĪD TOP MĀJAS LAPA- WWW.PERLUMAMMA.LV un pagaidām šis blogs darbojas neaktīvā režīmā. Ja interesē man tuvās aktualitātes, aicinu sekot manam Instagram kontam @perlumamma.lv !



"kādu laiku atpakaļ uz zemes satikās divi cilveki. viņi diendienā pavadīja kopā laiku. viņi kopā priecājās un arī bēdājās. viņi veidoja skaistas atmiņas. un viņi viens otram kļuva ļoti,ļoti īpaši. jā, tā bija draudzība un saikne. sajūta, ka kopā var izdarīt daudz vairāk nekā katrs atsevišķi. sajūta, ka brīdī kad viens otru samīļo, pasaulē apstājas laiks, pavadītais klusums ir piepildīts,un dveselē ielīst silta,balta gaisma. tāda varētu būt Mīlestība . un arī Laime.
par šiem cilvēkiem es saku, ka viņi viens otram ir Pērles.


es esmu mamma divām Pērlēm un sieva brīnišķīgam vīram- manas dzīves labākajam draugam.
mans vārds ir Katrīna.
es jau vairākus gadus praktizēju kā dūla (šobrīd papildus mācos starptautiskā dūlu apmācībā), esmu sertificēta krūts zīdīšanas konsultante. esmu Latvijas Dūlu apvienības un Latvijas Mājdzemdību ģimeņu apvienības biedre. esmu iesākusi ceļu Rīgas Stradiņa universitātē, lai kādudien kļūtu par ārstu - mani padziļināti interesē ginekoloģija, dzemdniecība, osteopātija, seksoloģija un psihoterapija. vairākus gadus vadu lekcijas vecākiem un vingrošanas nodarbības grūtniecēm, īpaši vēlos atbalstīt māmiņas, kuras savus bērnus gaida vai audzina vienas pašas- bez vīrieša atbalsta. šobrīd vadu arī meditācijas nodarbības grūtniecēm un aktīvi darbojos Latvijā lielākajā ģimeņu- topošo vacāku apmācības vietā "Māmiņu klubs".
te rakstu par to, ko es mācos un ko gribu dot tālāk. liela daļa rakstu gan balstās uz manu- kā māmiņas pieredzi, tādēļ par profesionāliem jautājumiem labāk vērsties pie manis personigi uz e-pastu vai telefonu, kas ir pieejami internetā."



ceturtdiena, 2011. gada 1. septembris

Aicinu piedalīties labdarības akcijā "Mājlietu labdarības dienas" ! [raksts papildināts ar foto]

Latvijā ir daudzbērnu ģimenes, kurām diemžēl nepietiek līdzekļu, lai pilnvērtīgi dzīvotu, iekārtotu mitekli ar mēbelēm, sagādātu ikdienai nepieciešamus sadzīves priekšmetus, piemēram, mēbeles, bērnu ratiņus, sadzīves elektroniku, segas, lampas, traukus u.c. Tāpēc portāls ziedot.lv sadarbībā ar tirdzniecības centru Spice Home  no 2.līdz 4. septembrim rīko Mājlietu labdarības dienas. 
 
Aicinu Jūs piedalīties Mājlietu labdarības dienu atklāšanas pasākumā 2. septembrī plkst. 12.00 pie tirdzniecības centra Spice Home, Jaunmoku ielā 13 (pretī tirdzniecības centram Spice, Lielirbes ielā 29) un ziedot mantas, kas pašiem vairs nav vajadzīgas, bet būtu noderīgs atspaids grūtā situācijā nonākušām Latvijas daudzbērnu ģimenēm!


  
Mājlietu palīdzības lūgumi:




-        Māte viena audzina 4 bērnus (9 -17.g.v.). Vecākais no dēliem pagājušajā ziemā  krita pa vecās koka mājas bēniņu dzīvoklīša apledojušajām kāpnēm. Pēc traumas zēns spēj pārvietoties tikai ar kruķiem. Pagasts ģimenei ierādīja jaunu dzīvokli sociālajā mājā, kas ir piemērotāks arī cietušajam zēnam. Vecās mēbeles no mitruma ir bojātas un nav vairs lietojamas. Ģimene ir trūcīga, māte strādā smagus lauku darbus, lai apgādātu savus četrus bērnus. Vajadzīgas gultas bērniem, skapis, rakstāmgalds, kā arī ledusskapis un gāzes plīts.



-        7 bērnu (1,5 – 13 g.v.) māmiņa bija spiesta aiziet no vīra un meklēt jaunu dzīvesvietu. Sievietei ierādīts dzīvoklis bez mēbelēm, vecā iedzīve palikusi pie vīra. Tādēļ nepieciešamas divstāvu gultas, lai visiem pietiek vietas, skapis, plaukti, galds un krēsli, arī skapīši un plaukti virtuvei. Vajadzīgi arī kalti, pannas, kur gatavot ēdienu un trauki, jo bērniem nav no kā ēst. Kuplajai ģimenei ļoti vajadzīga arī veļas mašīna, trūkst arī gultas veļa un segas. Mazajam bērniņam vajadzīgi sporta ratiņi, jo vecāko bērnu lietotie, vairs nav braukšanas kārtībā.



-        2 bērnu (3 un 5 g.v.) māmiņa ir izmisumā, jo nespēj nodrošināt atbilstošus sadzīves apstākļus saviem bērniem. Bērna tēva radi draud atņemt viņai bērna aprūpes tiesības. Jaunā sieviete savu iespēju robežās rūpējas par saviem bērniem, tēva ģimenei bērnus atdod negrib, jo bērni viņus nemaz nepazīst. Viņa apdzīvo 2 istabiņas vecā lauku mājā. Mājā vajadzīgs remonts, nepieciešamas jaunas mēbeles. Pateicoties kaimiņu labvēlībai, šobrīd mājā tiek veikts neliels remonts, taču nepieciešamas arī mēbeles – bērnu gultiņas, skapis, rakstāmgalds, kā arī gāzes plīts. Vajadzētu arī mehānisko veļas mašīnu, jo viņiem no akas ūdens jānes. Sieviete raksta: „Šīs mantas es vēl gadiem nevarēšu iegādāties. Un ir taču ļaudis, kas to visu met prom. Kauns jau lūgt, pat asaras birst. Nevarēju to pat murgos domāt, ka tādi apstākļi būs, ka jālūdz tik vienkāršas lietas...”.



-        3 bērnu (4, 8, 10 g.v.) ģimene pērn ugunsnelaimē zaudēja gan mājokli, gan visu iedzīvi. Īpaši grūti bērniem to visu paskaidrot, ka nav vairs māju, ne savas gultiņas, ne mīļoto rotaļlietu. No vagoniņa, kur tika pārlaista arī ziema, ģimene rudenī plāno pārcelties uz māju, kura daļēji jau ir atjaunota. Ģimene strādā savā piemājas saimniecībā un visas pūles velta mājas atjaunošanai. Jaunās dzīves uzsākšanai nepieciešamas vēl mēbeles – gultas, skapji, plaukti, virtuves galds un krēsli, rakstāmgalds skolniekiem. Nepieciešami arī virtuves skapīši un plaukti, kā arī ledusskapis un veļas mašīna.


vairāk informācijas ziedot.lv mājas lapā


Foto no šīs akcijas atklāšanas pasākuma 2.septembrī pie Spice Home, kur arī es ar savām meitām viesojos un ziedoju mācību grāmatas, rotaļlietas, drēbes un citas jaunajām ģimenēm nepieciešamās lietas :)


Mana jaunākā meitiņa - Šarlote.


Mana vecākā meitiņa - Beatrise, kurai patīk man čubināt matus :)



Foto : Mārtiņš Purviņš





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru