SVEIKI. ŠOBRĪD TOP MĀJAS LAPA- WWW.PERLUMAMMA.LV un pagaidām šis blogs darbojas neaktīvā režīmā. Ja interesē man tuvās aktualitātes, aicinu sekot manam Instagram kontam @perlumamma.lv !



"kādu laiku atpakaļ uz zemes satikās divi cilveki. viņi diendienā pavadīja kopā laiku. viņi kopā priecājās un arī bēdājās. viņi veidoja skaistas atmiņas. un viņi viens otram kļuva ļoti,ļoti īpaši. jā, tā bija draudzība un saikne. sajūta, ka kopā var izdarīt daudz vairāk nekā katrs atsevišķi. sajūta, ka brīdī kad viens otru samīļo, pasaulē apstājas laiks, pavadītais klusums ir piepildīts,un dveselē ielīst silta,balta gaisma. tāda varētu būt Mīlestība . un arī Laime.
par šiem cilvēkiem es saku, ka viņi viens otram ir Pērles.


es esmu mamma divām Pērlēm un sieva brīnišķīgam vīram- manas dzīves labākajam draugam.
mans vārds ir Katrīna.
es jau vairākus gadus praktizēju kā dūla (šobrīd papildus mācos starptautiskā dūlu apmācībā), esmu sertificēta krūts zīdīšanas konsultante. esmu Latvijas Dūlu apvienības un Latvijas Mājdzemdību ģimeņu apvienības biedre. esmu iesākusi ceļu Rīgas Stradiņa universitātē, lai kādudien kļūtu par ārstu - mani padziļināti interesē ginekoloģija, dzemdniecība, osteopātija, seksoloģija un psihoterapija. vairākus gadus vadu lekcijas vecākiem un vingrošanas nodarbības grūtniecēm, īpaši vēlos atbalstīt māmiņas, kuras savus bērnus gaida vai audzina vienas pašas- bez vīrieša atbalsta. šobrīd vadu arī meditācijas nodarbības grūtniecēm un aktīvi darbojos Latvijā lielākajā ģimeņu- topošo vacāku apmācības vietā "Māmiņu klubs".
te rakstu par to, ko es mācos un ko gribu dot tālāk. liela daļa rakstu gan balstās uz manu- kā māmiņas pieredzi, tādēļ par profesionāliem jautājumiem labāk vērsties pie manis personigi uz e-pastu vai telefonu, kas ir pieejami internetā."



trešdiena, 2011. gada 6. aprīlis

Prese par Pērļu mammu. #5

šis ir drusku aizkavējies apdeits, taču ievietots pateicībā, par mana bloga piedzimšanas pieminēšanu dažādās virtuālās telpās. 
vēlos pieminēt tās majas lapas ar kurām man ir izvedojusies sadarbība:



foto no kasjauns majas lapas








foto kolāža no pok majas lapas

plus

iesaku sekot līdzi bloga labajā pusē atrodamai sadaļai "citiem iesaku", kuru ik pa laikam papildinu ar, manuprāt, noderīgām mājas lapu adresēm.


 
  • mana bloga raksti pārpublicēti mājas lapās- dulas.lv un solipasolim.lv.

  • par rakstu pārpublicēšanu vai jaunu rakstu izveidošanu ārpus mana bloga var sazināties ar mani caur manu mail adresi - katrinapurina(at)gmail(punkts)com




5 komentāri:

  1. Sveiki,

    Mēs atkal esam iegādājušies nieres pacientiem un esam apņēmušies maksāt labu naudas summu ikvienam, kas vēlas ziedot nieres, lai to glābtu, un tādēļ, ja jūs esat ieinteresēts būt donoram vai vēlaties glābt dzīvību, lūdzu, rakstiet mums pa e-pastu zemāk.

    Šī ir iespēja, ka jūs esat bagāts, labi, mēs nodrošinām un garantējam 100% drošu darījumu ar mums, viss tiks darīts saskaņā ar likumu, kas nosaka nieres donorus.
    Tātad veltiet neko vairāk laika, lūdzu rakstiet mums uz irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irruas speciālistu mācību klīnika.

    AtbildētDzēst
  2. Sveiki!!
    Pašlaik mums ir nepieciešami 5 nieru donori steidzamai transplantācijai, katram nieru donoram tiks kompensēta kopējā summa USD 450 000,00 USD. Ieinteresētajai personai, lūdzu, sazinieties ar šo e-pastu: doktor.michaellarry@gmail.com
    100% garantija.

    AtbildētDzēst
  3. Sveiki!!
    Pašlaik mums ir nepieciešami 5 nieru donori steidzamai transplantācijai, katram nieru donoram tiks kompensēta kopējā summa USD 450 000,00 USD. Ieinteresētajai personai, lūdzu, sazinieties ar šo e-pastu: doktor.michaellarry@gmail.com
    100% garantija.

    AtbildētDzēst
  4. Sveiki!
    Mani sauc Elizabete. Pirms četriem gadiem es pārbaudīju herpes vīrusu (HSV-2) pozitīvi, un man teica, ka nav iespējams izārstēt, ka es ar to dzīvošu līdz brīdim, kad es nomiršu. Šoks, zinot, ka vīrusam nav ārstēšanas, bija kaut kas tas mani visvairāk biedēja. Es nekad nejutos labi, jo katru reizi, kad es plānoju būt laimīgs, man ienāks prātā doma, ka nav iespējams izārstēt, un es vienkārši atkal būšu skumja. Es man neziņā zaudēju svaru, un es it kā nomirtu, ikdienā vienmēr ir bailes. Pēc četriem gadiem, kad es biju tiešsaistē, es sastapu liecību par to, kā ārsts Ojeabulu ir paveicis tik daudz lietu un izārstējis tik daudz cilvēku, pēc tam es parādīju savam ārstam, ka vīrusu var ārstēt ar augu izcelsmes līdzekļiem, un ārsts teica, ka nekas tāds nav . Es nolēmu pamēģināt, jo mans pašreizējais stāvoklis nebija par ko rakstīt, tad es rakstu uz e-pastu, kuru redzēju tiešsaistē, un viņš atbildēja un man pateica visu, kas man jāzina. Es teicu savai draudzenei, un viņa man teica, ka nekad neticu neko tam, ko es redzēju tiešsaistē, es ticu viņai, jo es biju scammed agrāk. Bet es gribēju mainīt savu stāvokli, pēc tam turpinu iegādāties ārstu Ojeabulu zāles. Pēc dažām dienām, kad es nopirku zāles, es sāku novērot dažas izmaiņas savā veselībā, un es devos uz slimnīcu, un man bija negatīvs rezultāts. Ārsts Ojeabulu ir paveicis tik daudz citu lielisku lietu, ko jūs un es esam redzējuši tiešsaistē, vīrietis sūdzējās, ka viņa bizness atrodas stagnācijā, un ārsts Ojeabulu palīdz viņam gūt panākumus, sieviete zaudē vīru citai dāmai pēc viena mēneša laulības un Ārsts Ojeabulu palīdz viņai arī līdzsvarot laulību. Ārstam Ojeabulu ir tik daudz risinājumu jebkurai problēmai, ar kuru jūs varētu saskarties, un šķiet, ka tagad jums ir ļoti grūti. Izmēģiniet to, un jūs redzēsiet lielas pārmaiņas savā dzīvē.
    VIŅŠ IR SPIRITUALISTS, VIŅAM IR ATBILDE GALVENĀM JŪSU PROBLĒMĀM, ŠODIEN SAZINIETIES AR VIŅU UN REDZĒT ATŠĶIRĪBU SAVĀ DZĪVĒ.
    Sazinieties ar viņu ar šo:
    e-pasts: ojeabulusolutionhome@gmail.com
    https://drojeabulusolutionhome.wordpress.com/

    AtbildētDzēst
  5. Kidney donor needed urgently, My client is urgently in need of a kidney transplant, If interested to sell contact here on my what'sApp number +4915219253693 Or Email: kidneydeal@gmail.com

    AtbildētDzēst