SVEIKI. ŠOBRĪD TOP MĀJAS LAPA- WWW.PERLUMAMMA.LV un pagaidām šis blogs darbojas neaktīvā režīmā. Ja interesē man tuvās aktualitātes, aicinu sekot manam Instagram kontam @perlumamma.lv !



"kādu laiku atpakaļ uz zemes satikās divi cilveki. viņi diendienā pavadīja kopā laiku. viņi kopā priecājās un arī bēdājās. viņi veidoja skaistas atmiņas. un viņi viens otram kļuva ļoti,ļoti īpaši. jā, tā bija draudzība un saikne. sajūta, ka kopā var izdarīt daudz vairāk nekā katrs atsevišķi. sajūta, ka brīdī kad viens otru samīļo, pasaulē apstājas laiks, pavadītais klusums ir piepildīts,un dveselē ielīst silta,balta gaisma. tāda varētu būt Mīlestība . un arī Laime.
par šiem cilvēkiem es saku, ka viņi viens otram ir Pērles.


es esmu mamma divām Pērlēm un sieva brīnišķīgam vīram- manas dzīves labākajam draugam.
mans vārds ir Katrīna.
es jau vairākus gadus praktizēju kā dūla (šobrīd papildus mācos starptautiskā dūlu apmācībā), esmu sertificēta krūts zīdīšanas konsultante. esmu Latvijas Dūlu apvienības un Latvijas Mājdzemdību ģimeņu apvienības biedre. esmu iesākusi ceļu Rīgas Stradiņa universitātē, lai kādudien kļūtu par ārstu - mani padziļināti interesē ginekoloģija, dzemdniecība, osteopātija, seksoloģija un psihoterapija. vairākus gadus vadu lekcijas vecākiem un vingrošanas nodarbības grūtniecēm, īpaši vēlos atbalstīt māmiņas, kuras savus bērnus gaida vai audzina vienas pašas- bez vīrieša atbalsta. šobrīd vadu arī meditācijas nodarbības grūtniecēm un aktīvi darbojos Latvijā lielākajā ģimeņu- topošo vacāku apmācības vietā "Māmiņu klubs".
te rakstu par to, ko es mācos un ko gribu dot tālāk. liela daļa rakstu gan balstās uz manu- kā māmiņas pieredzi, tādēļ par profesionāliem jautājumiem labāk vērsties pie manis personigi uz e-pastu vai telefonu, kas ir pieejami internetā."



trešdiena, 2013. gada 26. jūnijs

KONKURSS!

Man pēdējā laikā sanāk mazāk pievērsties bloga dzīvei, jo īstajā dzīvē darba ir tik daudz, ka uz kuru pusi skaties - darbs :) Ļoti gaidu jūliju un atpūtu.
Paldies, ka neskatoties uz manu slinkumu te, mana bloga skatījumi ik dienas nenoplok un atrodas mammas (un varbūt arī tēti), kurām manis rakstītais liekas noderīgs!
Tad nu vēlos dāvināt Jums iespēju piedalīties konkursā - balva par piedalīšanos un iedvesmošu stāstu komentāru sadaļā - būs jaunā Latvijas Bilžu Karte - Iedvesmas Zeme Latvija, par kuru jau rakstīju pirms kāda laiciņa- http://perlumamma.blogspot.com/2013/06/lieliem-un-maziem-berniem.html
Ņemot vērā manu labo sadarbību ar „White Book” radās ideja par jauku vasarīgu dāvaniņu, kas varētu būt jums lielisks iedvesmas avots jauniem piedzīvojumiem mūsu zemē :)

Konkursa noteikumi:
Līdz šī gada 3.jūlijam zem šī raksta - komentāros - Jums ir jāieraksta īss, iedvesmojošs stāsts par kādu vietu Latvijā, kur Jūs ar ģimeni esiet bijuši un Jums tur ir ļoti paticis. Vietai jābūt tādai, kur jebkurš no mums var aizbraukt un atpūsties kopā ar bērniem. Uzvarētāju noteikšu godīgi - izlozējot.

Gaidu Jūsu atbildes, lai mēs varētu kopīgi ar saviem bērniem uzzināt vietas, kuras Latvijā apceļot, kā arī atzīmēt tās, kuras jau esam apmeklējuši :)

Lūk manas Pērlītes atzīmē uz kartes vietas, kur esam bijuši mēs.



Apceļosim dzimteni!


7 komentāri:

  1. Nebūšu oriģināla, bet Rīgas iedzīvotājiem, kas nekur tālu netiek un ja ārā nav vasara, iesaku Spici ar tajā esošo rotaļu laukumu. Kas var būt labāks par plašajām izklaides iespējām tajā? Un vēl foršais Lido bērnu komplekta piedāvājums, kas burtiski ar āķi lūpā ievelk kādam braucienam ar vilcieniņu vai tusiņu uzpūstajās mantās?:)

    AtbildētDzēst
  2. Ventspils - ideāla vieta ģimenei - jauki, mājīgi kempingi pastaigas attālumā no jūras, pati zilā karoga pludmale, mols, visur esošās krāsainās govis, akvaparks, neskaitāmi bērnu rotaļu laukumi, tirgus. :)) Viss, ko sirds var vēlēties!

    AtbildētDzēst
  3. Mēs ar puišien (2g. & 3g.) nesen bijām Bauskā, motormuzeja filiālē un viņi bija starā (tagad plānā ir aizvest uz dzelzceļa un aviācijas muzeju).
    Tāpat viņiem patika Cibnevilla, Rundāles pils un Mežotnes pils apkaime (pie Mežotnes ir tas superīgais tiltiņš) (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200690646982576&set=a.3598351571446.144889.1653227677&type=1&theater)

    šovasar plānojam apmeklēt Tērvetes dabas parku, Baskāju trasi, Lucavsalu, Dzintaru Mežaparku, atrakciju parku LABIRINTI

    AtbildētDzēst
  4. Tervetes parks ar ruku takam ir kas loti aizraujoss!Parka teritorijas info centra var gan paest, gan iegadaties suvenirus, no ruku takam sagurusos celotajus atgada vilcienins uz riteniem;)

    Turaidas pils Sigulda ar interaktivu muzeju. Liekas, ka visi esam tur kaut berniba pabijusi, bet sobrid mazajiem pils muzeja ir ipasi interesanti.

    Mini zoologiskais darzs Dobuļos Iecava. Daznedazadi neredzeti dzivnieki. Ir piknika vietas.

    Cesis. Jauka vecpilseta. Pils muzejs. Iespeju doties aplukot senatnigas telpas nemot lidzi lukturus ar svecu gaismu!Pasa pilsetas centra ziedoss parks ar lielu bernu rotalu laukumu kompleksu.

    "Raksi".Netalu no Cesim var apskatit lamas un kamielus. Ir gan naksnosanas, gan atputas iespejas.

    AtbildētDzēst
  5. Pāvilosta ir burvīga vieta atpūtai vasarā ģimenēm ar maziem bērniem. Nakšņošanu var izvēlēties pēc patikas - kempings jūras malā, vairāki hoteļi un viesu mājas. Vietējie iedzīvotāji ir ļoti atsaucīgi - var dabūt tikko slauktu govs pienu, svaigi kūpinātu zivi, dārzeņus, zaļumus, augļus un ogas no piemāju dārziņiem. Rītos modinās jūras šalkošana un kaiju klaigas. Var doties izbraucienos ar kuģīšiem līdz pat atklātai jūrai. Miers, harmonija, daba un sirdssiltums - tā ir Pāvilosta. :)

    AtbildētDzēst
  6. Nesen bijām Jūrmalas pludmalē. Parasti negribas turp doties dēļ cilvēku burzmas, bet bija vakars un cilvēku maz. Bērni burtiski staroja no brīvības un plašuma, peldēja smiltīs, bārstijās un apraka rokas un kājas, skrēja milzīgās amplitūdās, meta kociņus jūrā, priecājās par viļņiem. Un mēs vecāki tik smaidot noskatījāmies uz laimes pilnajām dvēselītēm. Skaisti! :)

    AtbildētDzēst