SVEIKI. ŠOBRĪD TOP MĀJAS LAPA- WWW.PERLUMAMMA.LV un pagaidām šis blogs darbojas neaktīvā režīmā. Ja interesē man tuvās aktualitātes, aicinu sekot manam Instagram kontam @perlumamma.lv !



"kādu laiku atpakaļ uz zemes satikās divi cilveki. viņi diendienā pavadīja kopā laiku. viņi kopā priecājās un arī bēdājās. viņi veidoja skaistas atmiņas. un viņi viens otram kļuva ļoti,ļoti īpaši. jā, tā bija draudzība un saikne. sajūta, ka kopā var izdarīt daudz vairāk nekā katrs atsevišķi. sajūta, ka brīdī kad viens otru samīļo, pasaulē apstājas laiks, pavadītais klusums ir piepildīts,un dveselē ielīst silta,balta gaisma. tāda varētu būt Mīlestība . un arī Laime.
par šiem cilvēkiem es saku, ka viņi viens otram ir Pērles.


es esmu mamma divām Pērlēm un sieva brīnišķīgam vīram- manas dzīves labākajam draugam.
mans vārds ir Katrīna.
es jau vairākus gadus praktizēju kā dūla (šobrīd papildus mācos starptautiskā dūlu apmācībā), esmu sertificēta krūts zīdīšanas konsultante. esmu Latvijas Dūlu apvienības un Latvijas Mājdzemdību ģimeņu apvienības biedre. esmu iesākusi ceļu Rīgas Stradiņa universitātē, lai kādudien kļūtu par ārstu - mani padziļināti interesē ginekoloģija, dzemdniecība, osteopātija, seksoloģija un psihoterapija. vairākus gadus vadu lekcijas vecākiem un vingrošanas nodarbības grūtniecēm, īpaši vēlos atbalstīt māmiņas, kuras savus bērnus gaida vai audzina vienas pašas- bez vīrieša atbalsta. šobrīd vadu arī meditācijas nodarbības grūtniecēm un aktīvi darbojos Latvijā lielākajā ģimeņu- topošo vacāku apmācības vietā "Māmiņu klubs".
te rakstu par to, ko es mācos un ko gribu dot tālāk. liela daļa rakstu gan balstās uz manu- kā māmiņas pieredzi, tādēļ par profesionāliem jautājumiem labāk vērsties pie manis personigi uz e-pastu vai telefonu, kas ir pieejami internetā."



pirmdiena, 2012. gada 10. septembris

(pārcelta uz 28.09!!!) SEPTEMBRA lekcija "Māmiņu klubā", kurā stāstīšu par gatavošanos dzemdībām. Aicinu!

Mīļās topošās māmiņas!

Aicinu Jūs uz lekciju Māmiņu Klubā par sagatavošanos dzemdībām. Divu stundu laikā, Jūs iegūsiet plašu informāciju ne tikai par dūlām, bet arī par dzemdību procesa nodrošināšanas kārtību dzemdību iestādēs, kā arī to, kā radīt apstākļus un vidi, lai Jūsu dzemdības būtu tādas, kādas vēlaties piedzīvot Jūs!


foto no  http://pinterest.com/pin/69524387968491950/ 


Seminārs sastāvēs no divām daļām.

Teorētiskā daļa
  • Kas ir dūla?
  • Kas ietilpst dūlas pienākumos un ko viņas dara?
  • Kā sievietes izvēlas dūlu?
  •  Kā dūlas loma atšķiras no vecmātes un vīra lomas grūtniecības laikā,  dzemdībās un pēc tam?
  • Vai dzemdībām var sagatavoties iepriekš? Kā tajā palīdz dūla?
  • Kādi var būt ieguvumi no dūlas atbalsta?
  • Kādas metodes darbā izmanto dūlas? Kādas īpašas metodes viņas apguvušas - ko nozīmē rebozo, kā izmanto aromterapiju, Baha ziedus?
  • Kādus jautājumus uzdot, izvēloties dūlu?
  • Jautājumi dūlai par grutniecības laiku, radībām un pēcdzemdību periodu

    Praktiskā daļa

    Šajā semināra daļā dūla Katrīna ar katru topošo māmiņu pārrunās viņu vēlmes, gaidas no tā, ko viņas vēlas piedzīvot dzemdībās. Kā vienmēr uzsver speciālisti - vienmēr jābūt diviem variantiem - A un B, arī par to, cik māmiņu vēlmes ir reālas, tiks runāts semināra laikā.

    Tāpat dūla Katrīna dalīsies padomos un ieteikumos patīkamākam dzemdību procesam stacionārā, kā arī dalīsies savā pieredzē par to, kā notiek dzemdības, ja tajās piedalās dūla.

    Katrīna Puriņa - dūla, studē Rīgas Stradiņa universitātē ārsta specialitātē, trīs gadus ilga pieredze kā dūlai Rīgas Dzemdību namā, P.Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļā un plānotās mājdzemdībās, raksta blogu vecākiem - perlumamma.blogspot.com, vada nodarbības topošajiem vecākiem, divu meitu mamma
    Kad notiks?
    28. septembrī pl. 18:00
    Kur notiks?
    Māmiņu klubā, Vīlandes ielā 1, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas
    Cik maksā?
    Ls 10
    VAI PA TELEFONU - 67350750

    Aicinām uz kopīgu parunāšanos pie tējas tases un našķiem kopā ar dūlu Katrīnu Puriņu!


    Nav komentāru:

    Ierakstīt komentāru