SVEIKI. ŠOBRĪD TOP MĀJAS LAPA- WWW.PERLUMAMMA.LV un pagaidām šis blogs darbojas neaktīvā režīmā. Ja interesē man tuvās aktualitātes, aicinu sekot manam Instagram kontam @perlumamma.lv !



"kādu laiku atpakaļ uz zemes satikās divi cilveki. viņi diendienā pavadīja kopā laiku. viņi kopā priecājās un arī bēdājās. viņi veidoja skaistas atmiņas. un viņi viens otram kļuva ļoti,ļoti īpaši. jā, tā bija draudzība un saikne. sajūta, ka kopā var izdarīt daudz vairāk nekā katrs atsevišķi. sajūta, ka brīdī kad viens otru samīļo, pasaulē apstājas laiks, pavadītais klusums ir piepildīts,un dveselē ielīst silta,balta gaisma. tāda varētu būt Mīlestība . un arī Laime.
par šiem cilvēkiem es saku, ka viņi viens otram ir Pērles.


es esmu mamma divām Pērlēm un sieva brīnišķīgam vīram- manas dzīves labākajam draugam.
mans vārds ir Katrīna.
es jau vairākus gadus praktizēju kā dūla (šobrīd papildus mācos starptautiskā dūlu apmācībā), esmu sertificēta krūts zīdīšanas konsultante. esmu Latvijas Dūlu apvienības un Latvijas Mājdzemdību ģimeņu apvienības biedre. esmu iesākusi ceļu Rīgas Stradiņa universitātē, lai kādudien kļūtu par ārstu - mani padziļināti interesē ginekoloģija, dzemdniecība, osteopātija, seksoloģija un psihoterapija. vairākus gadus vadu lekcijas vecākiem un vingrošanas nodarbības grūtniecēm, īpaši vēlos atbalstīt māmiņas, kuras savus bērnus gaida vai audzina vienas pašas- bez vīrieša atbalsta. šobrīd vadu arī meditācijas nodarbības grūtniecēm un aktīvi darbojos Latvijā lielākajā ģimeņu- topošo vacāku apmācības vietā "Māmiņu klubs".
te rakstu par to, ko es mācos un ko gribu dot tālāk. liela daļa rakstu gan balstās uz manu- kā māmiņas pieredzi, tādēļ par profesionāliem jautājumiem labāk vērsties pie manis personigi uz e-pastu vai telefonu, kas ir pieejami internetā."



trešdiena, 2012. gada 25. janvāris

Padarītais #palidzesim! Superprieks! :)

Mana bloga lasītāji noteikti atcerās šo http://perlumamma.blogspot.com/2011/12/aicinu-ziedot-autinbiksites-zidainu.html rakstu, kurā aicināju, ziedot autiņbiksītes un citas noderīgas lietas zīdaiņu centram Kapseļu ielā. Tad nu vēlos ar prieku paziņot, ka šī akcija ir noslēgusies, protams, cerot uz turpinājumu, bet kopā padarīts ir daudz un nu dalos ar info, kuru man atsūtīja akcijas vadītāja Zane!

"9. janvāris – šajā dienā noslēdzām pirms Ziemassvētkiem “nejauši” uzsākto pozitīvo #palidzesim akciju. Uz centru aizceļoja gan Cotea dāvinātās, gan par jūsu ziedojumiem iegādātās autiņbiksītes, kā arī īpašie piena maisījumi centrā mītošajiem mazuļiem. Ar Māra Lagzdiņa palīdzību (paldies viņam par to), ir tapis arī neliels atskaites video (skat. http://palidzesim.info/paldies-no-kapselu-ielas-centra-video/ )

Daktere Dagnija Ozoliņa un viss Kapseļu ielas centra personāls saka JUMS paldies. Īpaši centrā priecājās, ka šoreiz labdari ir bijuši aktīvi jaunieši un teica, ka vislielākais ieguvums jau ir pat ne tik daudz mantas, kā prieks – prieks par to, ka viņi ir pamanīti, prieks par to, ka mums nav bijis vienalga un prieks, ka kopā izdodas labas lietas!
Zane, Ieva un Edgars saka jums paldies par to, ka palīdzējāt ienest smaidu Centra “īsto eņģeļu” ikdienā!
BET – ar to nekas nebeidzas! Centrā esošajiem zīdainīšiem un bērniem invalīdiem palīdzību vajag ik dienu. Mūsu ziedojums, protams, ir liels atbalsts, bet pat daudzās piena maisījuma pudelītes tā vienkārši rēķinot bērniem pietiktu tikai 1 dienai (vidēji vienam bērnam ir nepieciešamas 3 šīs maisījuma pudelītes dienā un centrā ir nedaudz vairāk nekā 100 bērni). Tas pats attiecas arī uz autiņbiksītēm.
Centra direktore klātienē tiekoties minēja, ka lielākā daļa ārstniecisko ierīču un citu lielāku uzlabojumu jau arī līdz šim ir izdevies paveikt tieši ar ziedotāju palīdzību. Piemēram, pašlaik plānā esot iegūt mākslīgo plaušu, lai varētu palīdzēt bērniem ar nopietniem elpošanas traucējumiem.


Ja vēlaties turpināt palīdzēt, to var darīt ar Centra ziedojumu konta palīdzību:
VSAC “Rīga”, filiāle “Rīga”
Reģ.nr: 90009226487
Valsts kases norēķinu centrs: TRELLV22
Konts ziedojumiem: LV72TREL7180658004000
Kontu apsaimnieko pats Centrs un attiecīgi izlems, kam novirzīt ziedotos līdzekļus.
Savukārt, ja vēlaties ziedot tieši autiņbiksītes, varat izmantot Cotea draudzīgo piedāvājumu – ja kā saņēmējus norādīsiet VSAC Rīga, Kapseļu iela 18, autiņbiksītēm tiks piešķirta 10% atlaide. Un starp citu – šīs autiņbiksītes tiek “kopā liktas” tepat, Latvijā!
Cotea kontakti: info@cotea.lv, m.t.: 22122177, www.cotea.lv

Atgādinām, ka centrā visvairāk nepieciešamas lielās autiņbiksītes (5., 6.izmērs jeb XL izmērs).
Galu galā – Kapseļu ielā joprojām priecāsies par jums pāri palikušām autiņbiksītēm, bērnu apaviem (līdz 2 gadu vecumam), higiēnas piederumiem (bērnu krēmi, ziepes) un citām bērniem derīgām lietām.
Ar šo mēs pieliekam skaistu punktu mūsu Ziemassvētku akcijai, BET arī mēs sakām – tas vēl nav viss! Tā ir tikai daudzpunkte…"

vairāk info par projektu šajā mājas lapā http://palidzesim.info/paldies-no-kapselu-ielas-centra-video/

Es taču teicu, ka kopā mēs esam spēks!!! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru